Girit Mahallesi’nde restorasyonu devam eden tarihi konakta daimi olarak sergilenecek olan Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da başlattığı milli mücadeleden Mudanya Mütarekesi’ne ve 1923 Cumhuriyetin kuruluşuna uzanan tarihi sürecin anlatıldığı “Gürol Sözen, 1919-1923 Destan ve Onlar Müzesi”ndeki serginin ön izlenimi gerçekleştirildi.

Devamını oku: “Gürol Sözen, 1919-1923 Destan Ve Onlar” Sergisi Mudanya’da Açıldı

Gaziemir Belediyesi ve Kalkınmada Kadının Sağlık Hakkı Derneği (KADINSA) iş birliğinde “Afet Yönetişiminde Kadın Liderliği İçin Katılım Hakkı Eğitimi” düzenlendi.

Devamını oku: Gaziemirli Kadınlara Afet Yönetimi Eğitimi

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Efeler Belediyesi, Aydın Lions Kulübü Derneği ve Efeler Lions Kulübü iş birliğiyle düzenlenen “Özel Sporcular Spor Şenliği ve Atletizm Yarışmaları”na katıldı.

Devamını oku: Efeler’in Özel Çocukları İçin Anlamlı Organizasyon

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Kent & Başkan Dergisi’nin, Kent ve Başkan Ödülü’ne layık görüldü.

Devamını oku: Başkan Batur’a Kent ve Başkan Ödülü

Efes Selçuk Dayanıklı Kent Konferansı’nda oluşturulan çalışma masalarının raporlarına ilişkin düzenlenen toplantılar “Tarım” başlığı altında devam etti.

Devamını oku: Efes Selçuk Tarımına “Dayanıklı Kent” Vizyonu

Mudanya Belediyesi, ilçe genelindeki mevcut yapı envanterinin deprem risk seviyelerinin tespit edilmesi için “Hızlı Tarama Yöntemi” başvurularını almaya başladı.

Devamını oku: Depreme Dayanıklı Mudanya İçin “Hızlı Tarama İle Bina Testi” Başvuruları Başlıyor

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, Türkiye’nin en sıcak kentinde üstelik doğal bir pistte 6-10 yaş arası çocuklara 3 derste buzda kaymayı öğretiyor.

Devamını oku: Güneşin Kentinde Buz Pateni Kursu

Söke’yi güzelleştirmek ve daha da yaşanılır bir hale getirmek için Söke Belediyesi Saha Ekipleri, kentin her yerinde titizlikle çalışmaya devam ediyor.

Devamını oku: Söke Belediyesi Saha Ekipleri Her Yerde

Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileriyle bir araya gelen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, geleceğin mimarlarına tarihi Kemer Tren İstasyonu’nun hangar binasını dönüştürerek kuracakları İZTASYON Mimarlık ve Kent Etkinlikleri Merkezi’ni anlattı.

Devamını oku: Başkan Batur, Geleceğin Mimarlarıyla Buluştu

Dikil Belediyesi öz kaynaklarıyla 17 ay süren çalışmalar sonucu yapımı gerçekleşen Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi görkemli bir açılış töreniyle kapılarını açtı.

Devamını oku: Dikili’de Görkemli Kültür Merkezi Açılışı