Söke’ye bağlı Bağarası Mahallesi’nde yer alan büyük parkta çalışmalar hızlandırıldı. İçinde bulunan alanda açık havada düğün ve çeşitli etkinliklerin de yapılabildiği park alanında, Söke Belediyesi ekipleri tarafından çalışmalar son aşamaya getirildi.

İçinde yer alan kafeteryanın Söke Belediyesi kuruluşu olan LİMA A.Ş. tarafından işletilecek parkta düzenleme yapılan çalışmalarını Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel de yakından takip ediyor. Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Arif Ceylan ve Mehmet Çetinkaya ile birlikte park alanındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Park alanındaki bakım çalışmaları, elektrik ve aydınlatma sisteminin güçlendirilmesinin yanı sıra kafeteryada yeni düzenlemelerin yapıldığı Bağarası Büyük Park’ta kafeteryanın 1 Haziran 2022 tarihi itibariyle hizmete gireceği belirtildi.

Bağarası Muhtarı Esat Arıcı ve Bağarası Halkı tarafından yapılan çalışmalar memnuniyetle karşılanırken; Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel parkı yeniden Bağarası Halkının hizmete sunacak olmaktan mutlu olduklarını söyledi.