Kıyı Belediyeler Birliğimizin 2026 Yılı Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nı Didim’de, üye belediyelerimizin başkanları ve meclis üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Bugün 120 belediyemizle büyük bir dayanışma ailesiyiz. Kıyı Ege Belediyeler Birliği olarak başladığımız yolculuğumuzu, Ülkemizin farklı coğrafyalarından belediyelerimizi aynı çatı altında buluşturan Kıyı Belediyeler Birliği adıyla daha güçlü bir şekilde sürdürüyoruz.


Toplantımızda Birliğimizin yeni dönem hedeflerini, 2027 yılı çalışma programımızı ve bütçemizi ele aldık. Iklim krizi, su kıtlığı, afetlere hazırlık ve kıyılarımızın korunması gibi ortak sorunlarımıza birlikte çözüm üretme kararlılığımızı bir kez daha ortaya koyduk.
Bizim için birlik olmak, yalnızca aynı masada buluşmak değil; birbirimizin deneyiminden güç almak, imkânlarımızı paylaşmak ve kentlerimizin geleceği için omuz omuza çalışmak demek.

Gün boyunca gerçekleştirdiğimiz panellerde bilgi ve deneyimleriyle katkı sunan tüm bilim insanlarımıza, uzmanlarımıza ve katılımcılarımıza gönülden teşekkür ediyoruz.


Başta ev sahibimiz Didim Belediye Başkanımız Hatice Gençay olmak üzere toplantımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, aldığımız kararların tüm üye belediyelerimize ve kentlerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Previous Kıyı Belediyeler Birliği; “Uluslararası Sıfır Atık ve Kıyı Mühendisliği” gerçekleşti
Alsancak Mahallesi, Talatpaşa Bulvarı Alsancak İş Merkezi No:59 Kat:2 Daire:201 Konak/İZMİR

Hakkımızda

Kıyı Belediyeler Birliği

Kıyı Belediyeler Birliği, Bakanlar Kurulu’nun 12 Şubat 1998 tarih ve 98/10675 sayılı kararıyla kurulmuştur. Bakanlar Kurulu’nun kararı 11 Mart 1998 tarihli, 23283 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanmıştır.

Kıyı Belediyeler Birliği, üye belediyeler arasında işbirliği ve dayanışmayı geliştirerek, belediyelerin halka daha etkin, verimli hizmet sunmasına katkıda bulunmak amacıyla kurulmuştur.

 
 

Kıyı Belediyeler Birliği © 2026. Tüm Hakları Saklıdır.