Kıyı Ege Belediyeler Birliği Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Kıyı Ege Belediyeler Birliği’nin 2025 yılı Ekim ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdik.

Birliğimize üye belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimizin katılımıyla İzmir Balçova’da yapılan toplantıda; yeni üyelik başvurularını değerlendirdik, 2026 yılı çalışma planı ve mali bütçemizi karara bağladık.
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanımız Ahmet Aras, İzmir’deki meclis toplantısında birlik ve dayanışmanın önemine dikkat çekti.

Başkanımız Ahmet Aras, “Birlikler, bölgesel kalkınmanın anahtarıdır. Belediyeler deneyimlerini paylaştıkça güçlenir, bir kentin başarısı tüm bölgenin kazanımına dönüşür. Halkımızın refahı için üreten, kentlerimizi geleceğe hazırlayan projeleri ortak akılla sürdüreceğiz.” dedi.

Birliğimizin geleceğine yön verecek ortak projeler, iş birlikleri ve dayanışma adımlarını ele aldığımız verimli bir toplantı oldu.

Previous 2025 Ekim Olağan Meclis Toplantısı
Alsancak Mahallesi, Talatpaşa Bulvarı Alsancak İş Merkezi No:59 Kat:2 Daire:201 Konak/İZMİR

Hakkımızda

Kıyı Ege Belediyeler Birliği

Kıyı Ege Belediyeler Birliği, Bakanlar Kurulu’nun 12 Şubat 1998 tarih ve 98/10675 sayılı kararıyla kurulmuştur. Bakanlar Kurulu’nun kararı 11 Mart 1998 tarihli, 23283 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanmıştır.

Kıyı Ege Belediyeler Birliği, üye belediyeler arasında işbirliği ve dayanışmayı geliştirerek, belediyelerin halka daha etkin, verimli hizmet sunmasına katkıda bulunmak amacıyla kurulmuştur.

Kıyı Ege Belediyeler Birliği © 2025. Tüm Hakları Saklıdır.